Oslava výročia svadby – máme pre vás niekoľko skvelých tipov

Výročie svadby je udalosť, ktorá si zaslúži byť oslávená s láskou a štýlom. Platí to o to viac, ak ste manželmi už dlhší čas a manželstvo je pre vás o spoločnom záväzku, v ktorom spoločne prežívate radosti aj starosti. Ak premýšľate nad tým, ako naplánovať oslavu, môžete sa inšpirovať nasledujúcimi tipmi.

Váš vzťah má veľkú cenu

Dobré dlhoročné manželstvo je dôkazom hlbokej lásky a odhodlania, ktoré oba partneri vkladajú do spoločného vzťahu. Každý rok je preto oslavou vašej schopnosti rásť a meniť sa spolu, ktorou budujete základ aj pre ďalšie generácie. Nepovažujte preto deň vášho výročia za primalý na poriadnu oslavu.

Oslava vo dvojici

Tí, ktorí chcú osláviť výročie svadby v súkromí, iste ocenia výnimočný čas vo dvojici. Ak treba, zabezpečte opatrovanie pre vaše deti a užite si naplno čas len pre vás dvoch.

  1. Romantická večera: Jednou z najjednoduchších a najromantickejších možností je pripraviť si špeciálnu večeru doma. Môžete si spolu navariť svoje obľúbené jedlá, alebo si objednať catering a vychutnať si špeciality podľa vášho gusta a bez starostí. Vytvorte príjemnú atmosféru so sviečkami, jemnou hudbou a elegantným prestieraním.
  2. Wellness deň: Doprajte si spoločný čas vo wellness. Môžete si naplánovať návštevu wellness centra, alebo si vytvoriť vlastné spa doma. Bublinkový kúpeľ, aromaterapia či masáže obnovia vaše sily a vy môžete vykročiť oddýchnutí do ďalšieho roku vášho manželstva.
  3. Výlet na obľúbené miesto: Ak máte radi cestovanie, naplánujte si výlet na miesto, ktoré má pre vás oboch špeciálny význam. Môže to byť miesto vášho prvého stretnutia, svadobnej cesty alebo iná obľúbená destinácia.
  4. Spoločné hobby: Strávte deň spoločne pri vašom obľúbenom hobby, či už je to turistika, jazda na bicykli, korčuliach alebo iné záľuby.

Oslava s rodinou a priateľmi

Ak sa o túto výnimočnú udalosť chcete podeliť aj s najbližšími, skvelou príležitosťou bude veľká rodinná oslava.

Záhradná párty

Máte dostatok miesta vo vašej záhrade? Zvážte oslavu či grilovačku u vás doma. Ak vás táto možnosť zaujala, no nemáte záhradu, miesto na konanie oslavy si môžete aj prenajať. Príjemné prostredie vám umožní vytvoriť prenájom inventáru, ako sú stany, stoličky, stoly a dekorácie. Aby ste nemali s celou organizáciou viac starostí ako radosti, odporúčame využiť cateringové služby. Catering Bratislava sa postará o chutné jedlá a nápoje aj odvoz a vy sa môžete sústrediť na zábavu a spoločnosť.

Elegantný banket

Ak preferujete formálnejšiu oslavu, tou správnou voľbou bude pre vás slávnostný banket. Prenajmite si luxusnú sálu a profesionálny catering, ktorý zabezpečí jedlá a nápoje na mieru. Štýlové stolovanie, kvetinové aranžmány a vhodné dekorácie zaistia, že sa v tento deň budete cítiť slávnostne a výnimočne.

Podeľte sa o spoločné zážitky a spomienky

Na oslavu si môžete pripraviť prezentáciu s fotografiami a videami z vášho spoločného života. Je to skvelý spôsob, ako sa podeliť o svoje spomienky s rodinou a priateľmi. Ak sa chcete spolu zabaviť, môžete nachystať, napríklad, vtipný súťažný kvíz o vašom vzťahu či rodine.

fotografia: © bigstockphoto

Ohodnotiť článok
[Spolu: 1 Priemer: 5]

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *